lördag 20 december 2008

20 december

Oliviakall.blogspot.com - jag tror inte det är så att vi tjejer saknar 'smartheten' att vara roliga. Utan mer att.. killar är ju bättre på allt. Det är ju så, ni kommer förmodligen svara 'Nej, inte fixa året', 'Nej inte på att sminka'. Men jag kan nog lova att världens bästa frisör/sminkare är manlig. Så det gäller alltså på den 'roliga' delen också, där är män bättre än oss hur mycket vi än försöker.

Ofta brukar tjejer som är vulgära och lite mer 'manliga' tyckas vara roliga. Så man måste helt enkelt ha något av den där manliga gnistan för att ställas in i det där 'roligt-folk-facket.' Man kan ju då fråga sig varför vi skrattar när bara vi tjejer är? Jo, just därför för vi har så jävla dålig humor och kan skratta åt varandras egentligen misslyckade försök till att vara roliga.

Kan man säga att vi är till för att ge våra män respons och skratta åt deras skämt? Vi skrattar och då blir plötsligt allt så mycket roligare.

Men när vi väl får till något som är riktigt jävla kul så ska man uppskatta det. Jag menar det händer ju bara någon gång om månaden. Eller året.

1 kommentar:

Anonym sa...

1. jag heter oliviakall.blogg.se
2. Du är en vis kvinna.
3. fuck me